Home Legislatie Redirectionare 2%

Redirectionare 2%

Nu vă costă nimic ca să ajutaţi !

 

Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România se preocupă de susţinerea pacienţilor cu hemofilie şi face toate demersurile necesare prin acţiunile pe care le întreprinde pentru a-i ajuta să aibă o viaţă cât mai aproape de normal şi să preîntâmpine handicapul.

Alegeţi să redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit aferent anului 2017 către Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România. Decizia dumneavoastră va face cu adevărat diferenţa în viaţa acestor pacienţi şi mai ales a copiilor cu hemofilie. Chiar dacă suma fiecăruia este mică „unde-s mulţi bugetul creşte”,  iar gestul dumneavoastră va putea readuce zâmbetul pe chipul unui copil şi îl va ajuta să meargă mai departe.

 

Cum redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit?

Pasul 1. Completaţi sau descărcaţi de aici Formularul 230 gata completat (dacă în 2017 aţi avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2017 aţi realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).

Pasul 2. Trimiteţi formularul la Administraţia Financiară de care aparţineţi până la 25 mai 2018: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *