Home Legislatie Redirectionare 2%

Redirectionare 2%

Nu vă costă nimic ca să ajutaţi !

 

Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România se preocupă de susţinerea pacienţilor cu hemofilie, cu maladia Von Willebrand şi cu alte deficienţe de coagulare şi face toate demersurile necesare prin acţiunile pe care le întreprinde pentru a-i ajuta să aibă o viaţă cât mai aproape de normal şi să preîntâmpine handicapul fizic.

Alegeţi să redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit aferent anului 2018 către Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România. Decizia dumneavoastră va face cu adevărat diferenţa în viaţa acestor pacienţi şi mai ales a copiilor bolnavi. Chiar dacă suma fiecăruia este mică, „unde-s mulţi bugetul creşte”,  iar gestul dumneavoastră va putea readuce zâmbetul pe chipul unui copil şi îl va ajuta să meargă mai departe.

 

Cum redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit?

Pasul 1. Descărcaţi de aici Declaraţia 230 gata completată cu datele ANHR (dacă în 2018 aţi avut venituri numai din salarii). Completaţi-o cu datele dumneavoastră.

Pasul 2. Trimiteţi Declaraţia la Administraţia Financiară de care aparţineţi până la 15 martie 2019. Declaraţia se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (cu confirmare de primire).

Vă mulţumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *