Home Proiecte Weekend în familie, ediţia a XVII-a

Weekend în familie, ediţia a XVII-a

Weekend în familie este un eveniment al Asociaţiei Naţionale a Hemofilicilor din România (ANHR) dedicat informării și susținerii pacienților cu hemofilie, boala Von Willebrand și alte coagulopatii rare din România.

 

În ziua de 14 noiembrie s-a desfăşurat Editia a XVII-a a evenimentului – Revedere si nou context –

 

Timp de peste trei ore ne-am reconectat, am aflat informaţii despre noile terapii din România, am împărtăşit gânduri, emoţii, am reflectat, am revenit asupra informațiilor deja asimilate. Ne-am pus la curent cu tot ce se întâmplă în « lumea » hemofiliei. Dl Valentin Brabete a prezentat studiul calitativ realizat de ANHR referitor la situaţia comunităţii pacienţilor cu hemofilie în perioada pandemiei.

 

Întrebările nu au întârziat să apară. Le mulțumim specialiștilor: doamna dr. Melen Brînză şi doamna dr. Adriana Diaconu care ne-au fost alături cu multă deschidere pentru a aduce lămuriri întrebărilor venite din partea participanților.

 

Am fost încântaţi cu toţii să ne revedem, chiar și în cadrul unei aplicații online, am fost curioși, deschiși şi doritori să aflăm cum a reuşit fiecare să să se ferească şi să treacă cu bine peste toate restricţiile impuse de situaţia sanitară extremă prin care trecem.

 

Ne-am bucurat din nou, ca de fiecare dată să reunim marea familie ANHR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *